Tuesday, February 15, 2011

Status Terkini

Secara rasminya aku dah duduk kat kondo Petaling Indah ni bermula pada 13 Feb 2011.

Apartment Kota Damansara telah selamat disewakan dgn harga rm560 selepas diskaun. Aku sewakan bilik. Ok lah tu dgn installment serendah rm273/month. Berbaloi-baloi lah..

2 comments:

  1. u masih tinggal kat situ? i plan to buy a unit there, is the environment /security / maintenance ok?

    macam mana dengan management ia? dengar khabar umur dah 20+ kan? ada take pengubahsuaian / cat bangunan?

    ReplyDelete
  2. ya sekarang masih kat sini..so far ok..ada jumpa beberapa resident sini and rata2 puas hati tinggal sini dari segi environment and location.. mmg unit sini agak lama dan nampak buruk sikit.. Blok 8 sudah di cat baru..blok lain belum..according to maintenance, diorg tggu bajet..nt bila ada duit, akan dibuat jugak.. kat sini harga normal dalam 110k - 150k..

    ReplyDelete