About Me

Mat Utie atau Mohd Sayuti berasal dari Kg Kemumin Pengkalan Chepa, Kota Bharu. Lahir pada 18 April 1983. Sangat berminat pada aktiviti kampung termasuk menjala ikan, memancing dll.

Mendapat pendidikan di SKK Kemumin UPSR1995>SMK Kemumin PMR1998>MRSM Beseri, Perlis SPM2000> Matrikulasi Pulau Pinang, 2001> Universiti Malaya (CADCAM Engineering), Degree 2006, M. Eng. Sc 2010, PhD on-Going)

Sgt berminat dlm pelaburan hartanah. Merupakan seorang ejen hartanah secara sambilan di Chester Properties.

Saya memberikan khidmat untuk menguruskan proses jual, beli, sewa hartanah sekitar Lembah Kelang. Sekiranya memerlukan perkhidmatan saya boleh menghubungi Sayuti di talian 0136297046 atau email: puti_1104@yahoo.com, mat.utie@gmail.com

Juga boleh menghubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai hartanah. Pun boleh lepak2 bincang mengenai pelaburan hartanah.


6 comments:

 1. weh Encik Utie, klu ado tanah2 hok mu toksey tu sbb mu xdan nk jago, mu wi la sekar 2 kt kawe.hehehe

  ReplyDelete
 2. haha...mano ado tanoh kawe, haha..

  ReplyDelete
 3. Anonymous8:41 AM

  tgh bz2 surf cari umah sewa skitar bangi...tetibe termasuk blog ni...mat utie??? tgok gambar mcm kenal...laaa senior cad/cam penye...mcm best jer dgr psl hartanah ni...

  ReplyDelete
  Replies
  1. sape ekk.. jom lepak! haha

   Delete
 4. Anonymous7:18 AM

  Nak tanya pasal PhD, UM ada program twinning dengan Universiti di Jepun ke. Tengok tuan ada ke Jepun tu. Cecite sikit

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sebenarnya yang saya join tu bukan twinning program. TU internship. Program internship yang macam tu sebenarnya ada dibuka di Universiti Jepun pada setiap tahun. Taiwan pun ada. Atas kebenaran supervisor di Malaysia, boleh lah pergi.

   Delete