My Listings

Saya memberikan khidmat untuk menguruskan proses jual, beli, sewa hartanah sekitar Lembah Kelang. Sekiranya memerlukan perkhidmatan saya boleh menghubungi Sayuti di talian 0136297046 atau email: puti_1104@yahoo.com, mat.utie@gmail.com

Juga boleh menghubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai hartanah. Pun boleh lepak-lepak bincang mengenai pelaburan hartanah.

Berikut ialah barangan personal untuk dijual :

Barang personal aku di Mudah.my


Berikut antara listing hartanah untuk dijual:


1. Blok B, Flora Damansara, Damansara Perdana - SOLD!
Low cost Apartment
650sqft
Market Value (MV) RM70K
Asking Price RM65k
Rental : RM450-RM500

2. Pansapuri Angsana Subang, Blok H, Ground Floor - SOLD!
Low cost Apartment
650sqft
Market Value (MV) RM70K
Asking Price RM67k
Rental : RM500-RM600

3. Kota Damansara Seksyen 7 - SOLD!
Tingkat 3 dari 4 tingkat
Lily C (Blok 7)
Medium cost Apartment
650sqft
Market Value (MV) RM75K
Asking Price RM75k
Rental : RM400-RM500

4. Kota Damansara Seksyen 7 - SOLD!
Tingkat 3 dari 4 tingkat
Kasia A (Blok 17)
Medium cost Apartment
650sqft
Market Value (MV) RM75K
Asking Price RM70k
Rental : RM400-RM500

5. Kota Damansara Seksyen 7 - ON HOLD!
Ground Floor
Lily C (Blok 17)
Medium cost Apartment
650sqft
Market Value (MV) RM90K
Asking Price RM95k
Rental : RM400-RM550

6. Kota Damansara, Seksyen 6 - SOLD!
Tingkat 2 dari 5 tingkat
Low cost Apartment
650sqft
Market Value (MV) RM70K
Asking Price RM67k
Rental : RM450-RM500


P/S: Kepada tuan rumah di sekitar lembah Klang, boleh hubungi saya untuk khidmat ejen
emel kat sini: mat.utie@gmail.com
Mobile: 013.6297046

2 comments:

  1. Bos,camne nk check market value rumah ye?thx!

    ReplyDelete
  2. nak check value rumah kena call valuer.. valuer biasanya boleh didapati dari banker kat kaunter property.. biasanya diorang ada kontek..pastu kena beri valuer maklumat mengenai property berkenaan, macam contohnya alamat, bilangan bilik tidur, bilik air, built in and etc..

    ReplyDelete