Thursday, March 25, 2010

rezeki oh rezeki...

Kali nih aku nk tulis sikit pasal rezeki...syukur alhamdulillah kita semua dikurniakan rezeki yg melimpah ruah dari Nya...tidak kira dari segi kesihatan dsbgnya..


Baru2 nih aku telah mendapat berita mengenai keputusan master aku...alhamdulillah semua telah dilaporkan baik dan aku berkemungkinan lulus...huh!!akhirnya...tiga tahun bergelumang..mcm xsanggup lagi nak tgk benda tuh lepas nih...


lega rasa di hati...at least aku dh dpt something...mmg dah target aku..biar lambat2 pun asal aku dapat...lega laahh mcm baru lepas hutang bnyk ribu...hehehe

Baru2 ini aku ada mempraktikkan apa yg org ajar aku dlm usaha untuk dimurahkan rezeki...iaitu bnykkan bersedekah...bukan xsedekah pun sblm nih, tp baru2 nih aku lebih kan sikit..haha

Ternyata, amat berkesan...rezeki dtg bergolek2 lepas tuh...semua claim aku yg sangkut2 semua lepas...dtg sekelepuk plak tuh...fuhhh...tp xde la bnyk...tp better than nothing la..

Klu xcaya, cuba la try test...hehe...klu nak ikutkan, benda yg sama juga diajar oleh En Robert...huhu, tp niat kena la betull..ikhlas keranaNya..bukan utk dibalas..huhu

Semenjak aku libatkan diri dlm hartanah nih, rs seronok...cukup bulan ada je duit extra..duit hasil dari org byr sewa..biar xbnyk mana pun..tp ada something...something dari investment yg kita buat..hasil titik peluh..seronok beb..klu xcaya, cuba la tnya semua tuan2 umah yg otai2...bestnya susah nak gambarkan..mcm senang je duit masuk tiap2 bulan..bukan kene buat keje apa pun...duit ada je dlm poket..huhu...thums up lahh..

No comments:

Post a Comment