Thursday, June 28, 2012

Hartanah ke - 8

Dalam dok sibuk-sibuk ni, aku mencelahkan diri aku untuk masuk satu unit kat Kepong ni diacara lelongan JTR 28/6/2012. Lelongan dari bank AFFIN.


Aku dah riki unit ni baru-baru ni bersama wife. Rasa berkenan. Harga rezab RM35,429. Hari ni aku register. Tunggu punya tunggu, tup-tup, pelelong tu cakap aku ni single bidder. Yesss. Seronok bercampur baur, disebabkan sekarang ni simpanan cash aku agak kurang. 

Untuk makluman, lelongan unit ini ialah kali ke 9. Tak hairan harga lelongan dia pun berterabur.

Sekarang tengah memikirkan cara untuk pecah masuk unit ini. Kunci grill dia besar amat.

Nanti aku update lg mengenai unit ini.


10 comments:

  1. tahniah bro... matap dah ada 9 butir...;)

    ReplyDelete
  2. tq Bro.. takde 9.. 8 je.. termasuk umah yg duduk sdiri.. next time buleh tambah stok lg.. hehe

    ReplyDelete
  3. A'aa 8... Mana dtg 9 tu...hehe kot2 pahni dpt yg ke-9 kot... Aamiinnnn!

    ReplyDelete
  4. Tahniah wehhh!!!...jeles nih...hehe...
    jom TT jom!..heheh..

    ReplyDelete
  5. wahh,dah hartanah ke 8..kena berguru ni...

    ReplyDelete
  6. En. Wakif terr, tq.. ada rezeki buleh tambah lg..

    Nadot.. jom TT.. tp lepas mggu depan sbb mlm esok nak kena gi conferencek kat UK.. mlm sabtu baru balik..

    Eyriqazz, org lain pun bnyk property..lagi otaiii(eg. Wakif n Nadot)..boleh berguru dgn siapa sahaja, geng2 ni semua sporting..

    ReplyDelete
  7. Ko suke betul bg aku jeles, rumah byk la, conference obersi la.. Sume yg aku nak tp malas n x mampu nak buat. Hohoho
    UK belah mane? Gud lak present n smoge slmt pegi n balik ;)

    P/s: tukar link blog aku ye. Ku dh ade domain sndri. :)

    ReplyDelete
  8. heheh.. Nadot.. aku dah tukar link.. ekk, aku kena gi conference kat WCE 2012, kat Imperial College.. aku xpernah ke eropah, mesti jakun gila nanti..ko nak jeles apa situ tempat ko main nyorok2 je..

    ReplyDelete
  9. hahahaha..sejuk la nak men nyorok-nyorok kat sane... hehehe...
    takpe..aku jakun juge dulu... ko present oral la ke? takutnyeeeeeeee... huhuhu
    buah tangan jgn lupe wehh... hohoho (aku gurau,siyes..hehe)

    ReplyDelete
  10. oo sejuk ekkk, haha..presentation oral le..aku present kat sini lg dah kena bantai dgn supervisor, belum sampai sana lagi..down aku kejap.. buah tangan? klu ada duit aku beli la.. mahal gila, 3ribu aku tukar baru dapat 600pound.. kopak lg duit aku..

    ReplyDelete