Monday, May 09, 2011

Urus rumah lelong

Kitorg dah slmt urus rumah lelong tu..siap wiring dgn piping, dgn cuci skali..dan dah siap sewakan jugak dlm masa satu hari iklan di mudah.my pada kadar rm480/month. Tq mudah.

Berikut antara gambar unit berkenaan selepas baikpulih..tp aku xpuas hati sgt sbb dinding umah tu kotor gak xsempat nak cuci..klu ikut hati aku nak cat baru je tp masa dan tenaga tu limited..aisehh



6 comments:

  1. siyes cam best...rm480 utk umah murah gile...jeles, jeles....hehehe... tahniah.. =)

    ReplyDelete
  2. oit..xdapat rm480 le..org tu tarik diri plak last minit, aku xcollect booking deposit, buang masa betul laa..jemn..tp aku dah dpt penyewa baru..yg nih aku bg rm450 je lah..

    ReplyDelete
  3. ok la tu...still ko untung banyak gak kan?..boleh la blanje2 aku barang singgit dua kan kan kan?...hehehe...

    ReplyDelete
  4. utk short term ni xde untung sgt lah weh..klu dah spend 4k++ tp dapat sewa, baru rm400++ je, letih jugak..ok aku bleh belanja dua ringgit xde mslh..haha

    ReplyDelete
  5. orait la tu, lama kelamaan menggunung profit tu nnt.

    ReplyDelete