Friday, March 04, 2011

Loan ASB

Aiseh..gatal tgn nak menulis la plak..td aku baru je lepas apply loan ASB..nak mintak bnyk2 tp hati xkental..last2 mintak rm120k je dlu..test market..esok-esok dah nampak jalan, top up lah sikit lg..sedikit info lah..BLR minus 1.65..quite good offer, 3 years lock period, pastu daily interest rate..hm..tgk lah, boleh lepas ke x loan nih..officer tu cakap senang lepas, klu plg teruk pun dia mintak advance bayaran selama 3 bulan..mcm downpayment rumah lah kiranya..hmm..plan aku, tahun pertama nih aku gunakan fasiliti OD lah utk bayar, pastu, tahun berikutnya pki dividen ASB lah..so, Loan ASB bayar diri sendiri lah kiranya..at last, loan habis dibayar dan pd masa tu boleh dapat duit free..yesss..hehe

No comments:

Post a Comment