Saturday, February 20, 2010

Flora Damansara

Pagi td turun seawal pukul lapan lebih ari nih wlpn ujung mggu utk pegi tlg kawan aku sorg nih bersihkan aparment Flora Damansara yang baru dibeli oleh beliau. Utk bersihkan apartment tu xdela susah mana hnya bersihkan debu2 kecil..hehe..basuh lantai dan mop sikit, terus berkilat..lampu kipas semua dah siap pasang, air plak laju betul, nak mandi mmg puas hati lahh..unit yang Blok B nih 650sqft je tp siap kabinet dan fully tiles..Untung beli apartment kat situ, memang hot utk disewakan..harapnya beliau dapt mencari penyewa yg bagus dalam masa terdekat nih..Berikut ialah link dia yg dekat mudah..rmi je org call tp blum confirm, sape yg nak sewa tu kena la cepat..skrg nih sape cepat dia la dapat..huhu

http://www.mudah.my/2-rooms-at-Flora-Damansara-5331797.htm

Kepada penjual apartment tu plak tahniah kerana anda telah membuat profit yang besar..mana taknya, dlm masa 4 tahun je apartment yang dulunya bernilai 42k skrg nih telah berjaya dijual dgn harga 65k..untung kasar je dah 23k..fuhhh..tu pun bulanan dibayar oleh penyewa..untung2!!

Kepada pembeli apartment tu plak, tahniah jugak kerana anda telah berjaya membeli apartment tersebut dgn mark up loan 70k, anda hnya keluarkan modal yg ciput utk dapatkan mesin duit yg baik..cuba bygkan installment bank serendah rm300/month namun anda masih boleh sewakan bilik dgn jumlah rm450/month..dah la bleh tinggal dlm tu free,amik bilik yg paling besar plak tu, dapat duit lagi tiap2 bulan..menarik betul lahh...



No comments:

Post a Comment