Thursday, September 29, 2011

Harga rumah dan Emas


Kat sini aku nak buat kenyataan yang tidak berasas..haha



Harga rumah sekarang tengah melambung kaw2! sape-sape nak beli rumah jangan banding dengan harga market sekarang..sila banding dengan harga market dua tiga tahun lepas..klu harga tu masih low dari harga dua tiga tahun lepas mudah-mudahan selamat..x rugi..

Harga emas sekarang tengah jatuh kaw2! harga turun sama paras dengan harga bulan Julai 2011. Sape yg beli sekarang boleh save masa dlm dua bulan.. ejen emas utk beberapa company tgh sorok emas..yelah xkan nak jual sekarang ye x..rugi oo.. tp ejen public gold masih lg boleh lock emas utk customer dia..aku xterkecuali nak membeli jugak lah sikit..utk main2...

Untuk rekod, harga hari ini, satu dinar bersamaan RM746.. dua tahun lepas aku beli satu dinar bersamaan rm530. Cepat betul naik ya.



No comments:

Post a Comment