Wednesday, April 06, 2011

Alam Idaman Service Apartment

Uii..aku da hantar anak sulung aku tuh balik kampung laa..tgh tggu wife aku nak bersalin anak kedua plak..bg mak aku jaga yg sulung so senang sikit aku nak urus kat sini buat sementara..

2 3 hari nih, bizi sangat2..cek aku yg dah siap tu pun belum sempat pegi collect..haii, xnak duit ke aku neeiyhh..

Rumah lelong nih, dah bnyk abg ipar aku send, tp satu pun belum sempat pergi tgk..adeii..

Cerita mggu lepas, aku ada jaga satu booth nih..Alam Idaman Service Apartment, Shah Alam..perhh, yg nih mmg terbaik utk investment..tp skala besar sikit lah..aku xmampu dgn slip gaji aku yg ciput tu..xpe lah, next time aku beli..kepada pembeli2 unit tersebut, tahniah aku ucapkan kerana anda telah memilih jalan yang betul..apartment freehold, pegangan non bumi tp dpt bumi diskaun..downpayment serendah rm3k..mmg berbaloi2..siap2 je nanti, nak sewakan atau nak jual pun untung dua2..rugi betul aku xbeli..ditambah pulak lokasi terbaik..mmg menyesal xbeli lah..

Kesimpulannya, unit kat Alam Idaman nih dah selamat terjual semuanya..tamat cerita..ada org nak beli?? sila beratur dan beli dari 1st owner lah..anda dah melepas..

No comments:

Post a Comment