Monday, January 25, 2010

Property yang ke 5

aiiii..property nih baru dapat pagi td (25/1/10) Rp utk lelongan yg dh kali ke 4, maknanya 30% kurang dari market lah lbh kurg..area bukit subang..lepas kira2, +ve cash flow boleh dapat dlm rm150 lepas tolak maintenance dsb..yg nih pakai atas nama bini aku, dia nak buat bayar hutang PTPTN..klu bayar rm100 sebulan hutang ptptn yg 30k tu lama2 boleh abih jgk kot..yelah, bukan pki duit sdiri pun..pki duit org lain (DOL)..tgh ari td aku test market letak iklan..berderet org call nak sewa..aii, xsempat nak melayan semua..aku terus delete iklan tu..aku perlukan masa at least smggu utk cuci2 dan psg lampu, kipas semua..huhu..sedikit penambahan maklumat sini..yg xsedap dgrnya maintenance tertunggak bank x cover..fuh masak la 3k yg tertunggak tu..adoi..pastu air plak xde meter..satu hal plak kena lantik plumber apply meter baru, dlm 5ratus jugak kos dia, lagi DB seme mmg xde lah, nasib baik meter tnb ada lg..harap xde mslh ln lg la lps nih..huhu, ops, grill pun xpasang lg tu..huhu

No comments:

Post a Comment