Sunday, January 31, 2010

Bersihkan rumah Bukit Subang

Penat dua tiga hari nih dok ulang alik untuk bersihkan rumah dekat Bukit Subang yang baru dapat tu..belum ada yang kompem nak sewa, hari tu sebab rumah tu masih bersepah, yang datang pun belum bagg kata putus..harap lepas dah siap semua baru letak iklan, nak try push ke rm300/month (harga lepas diskaun)..pagi tadi pasang kipas dengan lampu..semalam sapu-sapu debu dan tebang pokok bunga yang dah besar dekat yard..haha..esok nak cuba pasang DB..aku bab-bab elektrik nih memang tak suka, paling takut klu kena karan..huhu..tak sanggup..



No comments:

Post a Comment